Slacker love er den smukkeste love

Hipster med KFC #1: ”Hey, hvordan mødte dig og Katja* egentlig hinanden?”
Hipster med KFC #2: ” Tjo.. Det var sådan ret tilfældigt, det startede faktisk med at jeg slæbte hende med hjem fra byen. Jeg må have været go’ stiv, for der var både tequila OG jæger bombs involveret den aften, og så vågnede jeg op, uden at kunne huske en skid, ved siden af hende og tænkte ‘SHIT, er det Lady Gaga og æslet fra Shreks onde tvillingesøster jeg har liggende i sengen…? Hun havde absolut intet makeup på, og jeg tænkte virkelig længe over hvordan jeg skulle skille mig af med hende. Jeg hev så mit Call of Duty frem og tændte PS3’en for at pisse hende lidt af og sikkert gøre hende træt af mig inden hun var stået op. Det første hun sagde da hun vågnede var, om jeg havde et ekstra joystick, så hun kunne være med. Lige siden den dag er hun bare blevet smukkere og smukkere.”
Hipster med KFC #1: (med kylling i hånden og åben mund) ”Fuck hvor dybt dude… Jeg er sgu lige ved at tude…! (tager en kæmpe bid af sin mad).

— Linje A mod Farum. Overhørt af: Maria Knudsen

Fuck hvor dybt dude…