Ligesom de hvide i Sydafrika

Teenagepige på mobilen: “Så blev de alle sammen bare skide sure på mig, fordi jeg ikke vidste, hvem Nelson Mandela var…”
Svar på telefonen: “…”
Teenagepige: “Ja, jeg følger sgu da ikke med i sådan nogen ting, så jeg vidste sgu da ikke, hvem han var! Men så spurgte jeg, om han var en Cocio eller hvad – og det var jo bare en joke! Så blev de herresure og sagde alt muligt om, at jeg var dum, bare fordi min højeste karakter er 00… Eller… 02, ik’ os’? Og ham der Nelson Mandela han ligner sguda en kakao, der er brændt på! Så sagde de alt muligt om, at jeg var racist – men så sagde jeg også bare, at hvis jeg var racist, var jeg sgu da ikke flyttet til Albertslund.”
Svar på telefonen: “…”
Teenagepige: “Ja, for Albertslund er fyldt med perkere, så det er nok ikke lige der, man flytter hen, hvis man er racist, vel!?”

— Toget til Nykøbing Falster. Overhørt af: Camilla List