Redaktører søges!

Kunne du tænke dig at være smuglytter-redaktør?

Overhørt i Danmark har brug for raske drenge og piger med sproget i orden. Du skal være skarp til korrektur, have humor og blik for det absurde.

Opgaven består i at læse de nye citater og vurdere, om de er stærke nok til udgivelse. Du får dem som rå tekst og skal høvle dem til og sætte dem overskueligt op. Og så skal du skrive en fængende overskrift, som giver citatet et nyt perspektiv eller bidrager med lige præcis dén måde at forstå det på, som gør det sjovt/interessant/tragisk/etc. Og du skal være villig til at bruge nogle timer i ny og næ på at gøre citater klar og lægge dem til udgivelse i WordPress. Det er en fordel, hvis du har bare en lille smule teknisk forstand.

Til gengæld får du gode grin, et indblik i folkedybet og mulighed for at være med til at påvirke, hvordan knap 40.000 brugere af Overhørt i Danmark forstår hinanden og de mennesker, der optræder i citaterne. Desuden vil vi sørge for, at der falder lidt lækkert af, når det går godt.

Vi vil gerne have en lille flok tilknyttet, så vi kan fordele redigeringen imellem os, så man kan lægge så meget eller lidt arbejde, som man har tid og overskud til.

Vi håber, nogle af jer er interesserede! Send en mail til overhoert@overhoert.dk – så sender vi en lille opgave, som vi vil udvælge vores nye redaktører på baggrund af.

OHDK har eksisteret i snart tre år som et frivilligt fritidsprojekt. Vi har været to om at køre det, men nu er den ene af os blevet far, og den anden har fået nogle store projekter på sit rigtige arbejde, så vi har ikke længere den samme tid til at redigere og opdatere med nye citater. Det er derfor, siden har ligget stille i nogle måneder – sorry. Vi har i ny og næ fået en hånd af nogle af jer brugere og andre, vi kender, men nu vil vi gerne strukturere det bedre, så vi ikke bliver så sårbare overfor ferier, sygdom, arbejdspres etc.

Mange hilsner,

Andreas & Peter