Er du en smuglytter?

På gaden, i bussen, i fitnesscenteret, om dagen, om natten, på studiet, på stranden, i toget, på klubben, hos mekanikeren, i badet og hos frisøren. Overhørt i Danmark er brudstykker af underholdende, rørende, latterlige, interessante, uforståelige samtaler fra Danmark.

Hører du noget godt? Skriv det ned og send det ind!

Skriv til os her: Kontakt / Indsend

Rettigheder:

© Overhørt i Danmark. Alt indhold tilhører Overhørt i Danmark og bidragyderne. Gengivelse/repost/kopiering KUN med tydelig url-henvisning til www.overhoert.dk og/eller www.facebook.com/overhoert

Synspunkter og beskrivelser, som kommer til udtryk i de indsendte citater, deles ikke nødvendigvis af redaktionen.

Når du indsender:

Du bliver krediteret som du ønsker med ‘Overhørt af: ________’ – helst dit fulde navn, alternativt fornavn eller hvis det er vigtigt for dig, et alias. Posts via Facebook figurerer i udgangspunktet med det navn, som fremgår af din Facebook-profil, så brug de andre muligheder, hvis du ikke vil have dit fulde navn frem.

Du beholder som bidragyder ophavsretten til dit indlæg, ligesom de talende har ophavsretten til de sagte ord, mens Overhørt i Danmark får ubegrænsede rettigheder til at reposte og publicere alle indlæg på bl.a. (men ikke begrænset til) Facebook, Twitter og overhoert.dk.

Overhørt i Danmark forbeholder sig retten til at udvælge og redigere i det indsendte aht. f.eks. de talendes anonymitet eller læsernes forståelse.

Overhørt i Danmark vil aldrig give eller sælge dit navn eller kontaktoplysninger til nogen. Vi vil kun bruge dine kontaktoplysninger for at kontakte dig med spørgsmål. Bidrag uden gyldige kontaktoplysninger har mindre sandsynlighed for at blive publiceret.

Kontakt os på overhoert@overhoert.dk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.