Velkommen til urin-smagning

Mand i 50’erne med langt gråt hår, medaljepyntet lædervest og rolator fyldt med tomme øldåser og -flasker står i kø til elevatoren sammen med jævnaldrende kvinde i yderst uvasket sweatshirt. Der er ca. 8 barnevogne og cykler foran dem.
Mand: “Forhelvede.. Kan de ikke bare skynde sig lidt..? Jeg tror ikke engang, jeg har flere dråber tilbage.” Han begynder at tage øl-dåserne op en ad gangen og sætter dem for munden med bunden op for at se, om der er gevinst et sted. Uden held.
Kvinde: (roder rundt i sin taske) “Jeg har noget, som vil gøre dig rigtig glad.. Se, hvad jeg fandt. (hun rækker ham en mellemstor Gl. Dansk flaske) Der er stadig noget i bunden – se selv! (hun holder flasken op mod lyset for ham) Jeg tror, det er Gl. Dansk!”
Mand: (tømmer flaskens rester ned i halsen og spytter så det hele ud over det hele i et spruttende host) “Det har sgu aldrig være Gl. Dansk. Det’ pis!”

— Nørreport Metro. Overhørt af: Sneaky Ear

Det har sgu aldrig være Gl. Dansk. Det’ pis!

Se tilfældige citater

Henter…