Hey, lige ved siden af er der en reklame for www.flammekaster.dk

To HF-piger sidder overfor hinanden. Den ene læser artikler på JyllandsPosten.dk på sin smartphone og deler en historie med veninden overfor.
#1: “EJ! Der står at en hus-edderkop, midt om natten, bed begge ben af en pige mens hun lå og sov.. og faren hørte ikke noget før det var for sent!”
#2: “Hvad?!??!”
#1: “Ja mand! (citerer artiklen): “… og om morgenen opdagede faren at hans datter manglede begge ben. Under dynen fandt han resterne af en hus-edderkop og lagde to og to sammen. Det er en misforstået tro, at danske edderkopper ikke er farlige, for det er de! De gemmer sig om dagen og kommer frem om natten, for at spise af mennesket mens det er allermest sårbart – når det sover!”
#2: “Aaaarh, lyder det ikke lidt for overdrevet?”
#1: “Det står jo i JyllandsPosten, så MÅ det jo være sandt, ik’. Der er fandme da ikke noget at sige til at jeg er så pissebange for edderkopper! Og vi ved jo godt allesammen at der er gift i alle edderkopper. Ad mand!”

— Buslinje 313, Silkeborg. Overhørt af: Nadja Engsig

Se tilfældige citater

Henter…